Over Puro Sartoriale

Puro Sartoriale is een bedrijf met één doel: voor mannen en vrouwen het perfecte maatwerk item te creëren. Voor de heren is er een keuze uit de volgende items: pakken (zakelijk, fashion, trouw en eveningwear), losse jasjes, shirts, coats, waistcoats en trousers. Voor de dames, zijn deze items ook mogelijk met daarbij een aanvulling van skirts en de Shift Dress. Ieder lichaam is anders. Ik meet met zorg op en luister naar jouw wensen. Ik geef daarin advies wat het beste bij jouw lichaam past. Er zijn vele aanpassingen mogelijk waaruit gekozen kan worden waarmee je optisch en op het vlak van comfort je voordeel kunt doen. Puro Sartoriale kan de mooiste stoffen leveren die verkrijgbaar zijn door haar samenwerking met gerenommeerde weverijen over heel de wereld.

Missie en visie

Puro Sartoriale wil op persoonlijke wijze haar vakmanschap, kennis en liefde voor het vak inzetten om een perfect zittend maatpak voor mannen en vrouwen te maken.

shutterstock_579010465

Hoe werkt Puro Sartoriale?

Tijdens onze eerste afspraak kom ik bij jou op locatie of ben je op mijn locatie in Rotterdam van harte welkom om op te meten. Samen kiezen we de gewenste stof, die uiteraard afgestemd wordt op het doel van het gebruik, welke je mooi vindt en wat je wilt uitstralen. Omdat ik echt maatwerk lever kan ik aanpassingen doen, welke nodig zijn voor jouw postuur. Je kunt het door jouw gekozen item nog unieker maken door zelf de knopen, zakken, revers, voering etc uit te kiezen. Hierin zijn vele mogelijkheden. Na 3 weken lever ik persoonlijk de voor jou op maat gemaakte kleding bij jou af en is het tijd om deze door te passen en eventueel af te stylen.

Service

Uiteraard blijf ik ook na levering optimale service verlenen. Hoe ervaar jij de pasvorm en de stof? Voldoet het item aan jouw verwachtingen? Fluctueer je in gewichten en zit het pak bijvoorbeeld niet meer goed dan kan ik binnen bepaalde marges wellicht een oplossing bieden, afhankelijk van de af-of toename van het gewicht en of de stof geschikt is voor de aanpassing.

shutterstock_380122996

Neem direct contact op